Efter som att ingen värkar va intresserad, så sätter jag lägre priser. :P


Jätte fin tröja och på tröjan står det: ''Im the queen of the party'' (Har dock aldrig använt den) 10 kr + 10 frakt. :)
Stl: 152

Jätte fin tröja som jag aldrig använt. På tröjan står det: ''sunny malibu beach city sea gardens'' 15Kr + 10kr frakt.
stl: 140 :)

Jätte fin tröja som jag aldrig använt, Passade liksom inte mejj :) 15kr+10kr frakt.
Stl: 146/152

Super söt tröja som jag aldrig använt. På tröjan står det ''Shiny sweet star! All around the-world<3'' 10kr+10kr
Frakt!
Stl: 134/140

Jätte fint linne med en glittrig bambi på. Aldrig andvänt :) 15kr+10kr frakt.
Stl: 146/152

Jätte fin svart T-shirt som det står ''love my self'' på. Har aldrig använt den. fööööööööööörlåt för jätte dålig bild men jag hade jätte dåligt ljus i mitt rum osv...  20kr+10kr frakt!
Stl:146/152

Jätte fin tröja med lite coola tryck på :) har använt den EN gång men inte mer, tyckte att den inte var min stil riktigt. men den e jätte fin och inga fläckar eller hål, som vanligt :) 20kr+10kr frakt!
Stl: 146/142

Jätte fin märkeströja med märket ''billabong'' jätte fin tröja som jag använt EN gång :) 30kr+10kr frakt (tröjan är väldigt dyr i värkligheten så 70kr är INGENTING!) :)
Stl: L

Jätte fint vanligt LILA linne men på bilden så ser den blå ut :P men ett vanligt lila löst linne som jag använt EN gång 10kr+10kr frakt!
Stl: 150

Skit fina byxor som jag bara provat en gång, haha. Men dom är i jätte bra skick och kostar 25+10 frak!
Stl: 152

Jätte fina byxor i jätte bra skick! har bara provat en gång, Hahah :) Kostar 25kr+10kr frakt! :)
 Skriv hotmail så skickar jag inmormation men du måste ju också skriva vilken tröjja du vill ha :P <3

Gallerian Idag! ♥

photo edited for free at www.pizap.com

Bloppis! :D

Hej alla läsare!! bloppis på gång! :D Jag, Phoebe kommer då sälja kläderna för bra pris och absolut frakt, men ta det lugnt det kommer bli en billig frakt! ;) Jag kommer då sälja bl.a Kläder,Accecoarer och kanske lite skor också :D Men det blir nog bra i alla fall! :) Jag kommer då nu åka till london snart och kommer då hem på mondag (30-1/2012) :) men jag hoppas ni kommer gilla det och jag bloggar snart igen! kraam <3 :D

Bloggtorka

Jag ber verkligen om ursäk. Jag har inte bloggat på superlänge. MEn ibland så har man bara inte haft lust att gå till datorn det första man gör,och ibland så har man helt enkelt fullt upp. Och jag vet att statistiken har sjunkt. Men om jag gör fler inlägg kan ni snälla stanna kavr då? Vad vore min och Phoebes blogg utan er? Ja,det kan man undra.
Det var nog bara det här jag ville. MEn jag tror nog Phoebe har detsamma. JAg menar,hon har nog också fullt upp och andra skäl.
Lovar att jag ska satsa nu!
Kramar //Ina♥
Ska gå och sova snart,så bilden passar in som vanligt.
Har ju använt den några gånger.

Godmorgon :)

Hej alla läsare!! Ville TYP bara säga godmorgon :) haha. Föresten har ni sett Minipoden? Visst är den cool!
Aja bloggar lite senare.
Kram Phoebe

Kollar på film med Phoebe nu!

Kollar på film med phoebe nu...
Blogga mer imorgon.
Kram //Ina♥
Godnatt,lite tidigt då.

Dagens outfit :D


Hej alla sötisar, Jag ville bara säga att detta är ''dagens outfit'' Det består då alltså av en riktigt snygg kofta från H&M, sen ett vanligt svart linne från H&M :P, Sen så mina underbara leopard tights från JC :P och sen så sist men inte minst, min underbara mössa med äkta päls boll ^.^ !! Men idag ska jag åka iväg med min bror Alexander och äta lunch! det kommer bli kul :) Nu kommer en bild på min lilla älsklings outfit. haha han fick designa bilden!
Men det var allt för den här gången! :) Ha det så bra! pussar! //Phoebe

Sorry för RIJÄL bloggtorka :S

Hej alla fina läsare, som ni vet så har det vart en RIJÄL bloggtorka på sista tiden :S... Men iaf idag har jag vart med min kompis Emelie och vi åkte till bromma blocks och shoppade :) tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpt :)
Jag lovar! klänningen är mycket snyggare i värkligen och där har jag tights på mig så det var ju också en fördel varför den inte såg så snygg ut! :P Det var rea så den kostade 50:- :) och sen örhängerna kostade 10:- :P och solglasögonen 10:- Och sen så köpte jag igentligen 2 par ben värmare men dom orkade jag inte ta kort på :/ haha ! men dom var iaf likadana fast gråa. :) och dom kostade 10:- kr styck. sen så förr förra veckan då shoppade jag rijält! Ha det så bra, kram <3

KOMMENTERA DETTA:

Hej alla söta läsare! nu är det så att jag undrar ifall ni vet någon bra sida där dom har bra telefoner (helst touch) för bra priser! För jag har faktiskt tröttnat på min mobil HELT, Dock är det inget fel på den men jag skulle vilja ha den lite mer stilrena coola varianten av mobil =) Och ni vet inlägget där jag skrev vilken färg ni tyckte på samsung S5230, Och nu har jag checkat runt lite och frågat kompisar och dom värkar tycka att den bara är skit... -.-'' så jag har faktiskt ingen aning vad jag ska göra nu.. men kom GÄRNA med ideer och mkt mer :) Ha det så jätte bra,
kram!♥ // By Phoebe

RSS 2.0