Nemen tjaaaa!

Nemen tjenare! kom precis hem från Bromma Blocks :D det var nizzeee, dom hade mycket rea, men nt något jag ville ha, mest o-viktiga saker bara :P lite krimskrams typ.. men dom här köpte jag:




Då allt kostade 10:- kr & 30:- :))) Super nöööjd <33333 måste iaf gå nu, puss puss // Phoebe <3

A Hollister Playlist-song


Bloppis

Vill ni ha en bloppis? Kommetera :)
//Puuss Ina

BAAAAD AGAIN, OMG! -.-'

SORRY,SORRY,SORRY,SORRY och SORRY!  Jag vet inte varför jag inte bloggat med jag typ inte riktigt haft tid -.- <3
Men nu ska jag komma igång jag har bestämt mig.. Tävling på G så stay Tuned, Hehe.. Phoebe är så grym att hon kommit igång med bloggningen, uppskattar det verkligen lilla nöten, haha!♥
I alla fall, egentligen kunde inte jag gå på ett pjamasparty idag med altså, det är sällan man går på sånt så jag måste tagga innan jag kommer för sent.
Puusss ♥

Igga mitt knasiga face,hahaha :P
Ps// Glöm inte att det är " EARTH HOUR" idag så mellan 20.30 till 21.30 ska det vara helt mörkt, bara ljus är tillåtet haha.. :)

Önske-lista tyyyyp :)) !

Hej igen, Jag hade inget att göra så jag satt och gjorde en liten önske-lista, fyller år om 27 dar.. 26/4-12
Japp, men här har ni den !

Inga konstiga kommentarer, DOM TAS BORT! men nu fick ni den, Puss och kram alla sötnowzar!<333/ Phoebe

Home, sweet home!

Home, SWEET HOME! verkligen! Nu e jag äntligen hemma efter en lång dag! jag köpte faktiskt ingenting.. Var intee så sugen på att shoppa faktiskt. Har typ allt redan :P hahaha ... så stolt! att jag inte köpt ngt. hehe ;) men nu när jag kom hem så kände jag mig VÄLDIGT bak sugen! så jag bestämde att baka kärleks-mums! And im do it by my own!  Hahaha såå sjukt snygg bild jaa veeet! snyggt skärt också ;) Dom var rätt populära också! Här får ni en bild på dooom! mmmm.... ! <3


MINA!

Men asså -.-'' ! jag försökte få dom så hääär ju! asså jag e ett riktigt pro, Riiiiiiight?!
Hahahahhaha... Anywaaaaay! Nu måste jag vidare.. sry guys.. Men jag kommer blogga mer sen! i PROMISE YOU!
Hoppas ni får en bra fortsättning på dagen! PUSS OCH KRAM! //// Phoebe <3 ;)





Summer feelings! <3

Satt och kollade lite på hm och typ ''skapade lite looker'' haha, Här har ni dom













Next: Shopping!

Japp, nu ska jag mamma och syrran dra iväg på en shopping, Hade precis sparat ihop 2000 (såå stolt över mig själv) Men nu har jag typ 300 kvar.. Känns ju bra!! -.-' not liksom... Men förlåt för dålig uppdatering, jag skulle ha uppdaterat imorse vid nio men min lillebror tog datan och typ mördade mig barajag närmade mig.. Hahahaha..
Har faktiskt inte så mycket att blogga om just nu men här får ni en dagens outfit iaf ;) + en ego pic <33


Dagens outfit bestå av en kofta från zara, Byxor från cubus, skor från peacocks (ngt märke från london, köpte dom där) Och ett vanligt svart linne + sminket :) och en louis vuitton väska :) det var min look från idaaag!
Här kommer mina ego pic <33 sry för pricken i pannan -.-' ahahhaha det var ngt smuts. euuw. men bort nu iaf ;))



Haha knaaaaaaz! men nu ska jag chila vidare, ha en jätte bra fortsättning på dagen! puss och kraaaam! <33
//////// Phoebe ! <333

Lite shopping med inaaaaaa!! :)

Som sagt, jag var med ina en liten stund idag och vi gick och shoppade ansikst produkter, Ett ansikst vatten från L300 Och en ansikts peeling från GUNRY <33 Sååå nice! jag tycker det funkar as bra! så ina kände för att köpa det med. Jag rekomenderar stoooooort! snacka om att man känner sig freeeeeeesch! haha ;) men just nu sitter jag inne på facebook och chattar med  ina och andra. Ina och jag kommer ha en jätte fin bloppis snart och det e super snygga kläder. ABSOLUT inte lika barnsligt som jag la upp förut. Fy! ångrar! men aja.. Gjort e gjort!, right?!
Asså jag älskar att säga ''right?!'' haha ;) det kommer också vara en tävling snart ;) så där har ni ngt att se ifram emot! skulle jag göra iaf ;) Men nu måste jag sticka, LOOVAR ATT JAG BLOGGAR MER SEN!, Puss puss och kom ihåg
gör allt som kazoo gör! ;)
// Phoebe

Sorry sweethearts!

Hi sweathearts!
Gud vad jag känner mig dum nu va!! Måste blogga, nu igen! <3 Annars går statisktiken ner.. Vi hade runt 40 läsare förut och nu.. har vi typ bara 10 :'( Så det är ju självklart vårat fel. Vem vill läsa en blogg som igen bloggar på, det är ju självklart :) ♥ Men nu ska vi igång.. Ni kan ju kika in lite då oh då för det kanske blir en bloppis+ny design+ tävling!! Gud vad kul det ska bli med bloggingen nu igen, and I hope that you're did not miss me too much..HAHA :) (SKOJ) Aja, nu ska Phoebe komma ner till mig vi ska kolla lite plagg till Bloppisen kanske!
Puuuss på er! ♥

Inköööööp! :)

Hej alla, Kände att jag mådde lite bättre idag så jag och mamma åkte ut till stan. Kändes chill. Känns som om jag bara suttit still i en varm trong bur. Jag köpte jätte bra saker som jag älskar och som jag provat tidigare så jag vet att dom e bra :) Här kommer bilderna :



Älskar denna tröja. super skön och fin!
Lite orolig bara är att jag typ inte har några pengar kvar... haha men aja. ibland MÅSTE man faktiskt offra sig lite,Right?? Nu ska jag titta lite på tv, Dricka ngn himla actimel för jag har as ont i magen av medecinen. Fy!! Men det e ingen fara. Det kan man få av den så var inte oroliga ;)) Haha! Nej nu ska jag gå. Men förhoppningsvis så bloggar jag mer imorn... Eller senare ikväll.. :) Beroende på hur jag mår. Men ha det så bra alla små sockerbitar så hörs vi sen! (ps. ränderna på tröjan ser orange ut men dom e röda.) PUSSAR OCH KRAMAR // PHOEBE <3

I'm back! :D

Hi guys! Asså jag och ina har haft sjukt mycket med skolan. jag har varit sjuk och faktiskt inte tänkt på bloggen. Men ibland behöver man ta bloggpauser,Right?! Anyway, Hoppas ni mår bra och att niläser vår blogg igen ! jag älskar ju att blogga såklart men aa.. You know ;) ! Nu sitter jag här vid datorn och tänkte bara sejja hej lite kort, Men jag e sjuk och kan typ inte prata :P Nu ska jag bara ta det lugnt och så får ni ha det så jätte jätte bra så länge! Här får ni en puss av mig och min fina hund; (ps, Mobba INTE min näsa!!!! haha, see u leater! :*)
Bloggar mer sen! puss

Bloggpaus -.-

Heej!! Sorry för dålig uppdatering.. Lovar att komma igång snart.. Fast inte just nu. Livet rullar på men jag har mycket skola så därför har jag tyvärr inte kunnat blogga. Skolan går väl först,right? Men lovar att försöka komma igång snart!! Pussar från Ina <33

RSS 2.0